topbella

8 Aralık 2010 Çarşamba

Yeni Sezonda Beymen Club Keyfi!


Beymen Club 2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonlarında trendlerin değil stilin öncüsü olmaya aday; buram buram 70′ler kokan, zamansız ve kışınızı ısıtacak renklerle marka bizleri selamlıyor. Net ve keskin hatlar renkler ve materyallerle birleşerek samimi bir duruş sergiliyor.Rahatlığın ve kalitenin ön planda olduğu koleksiyon Andrea Pompilio imzalı ve göz ardı edilemeyecek güzellikte.


Beymen Club kadını yepyeni sezonda trendlerin kölesi, moda kurbanı olmaktan çok uzak. Modayı trendlerle değil, yaşam biçimiyle birleştiren ve kendine has havası olan güçlü kadınlar karşımızda. Koleksiyon, poplin gömlekler, biker ceketlerle hareketlenirken; taş işlemeli ceketler ve zımbalarla süslü elbiselerle de detaylarda şıklığı ortaya koyuyor.


Kıyafetlere eşlik eden aksesuarlar da bir o kadar onlar kadar göz kamaştırıcı ve dikkat çekici. Büyük atkılar, kauçuk tabanlı botlar ve portföy çantalar koleksiyonun tamamlayıcı unsurları. Derinin de ön plana çıktığı koleksiyonda kokteyl elbiselerini de unutmamak lazım. Kadife ve yıkanmış ipekle beraber pul detaylı elbiselerle kutu portföy çantaları kombinleyip gecenin yıldızı olmak hiç de zor değil. Renk paletinde ise bu sezon fazlasıyla karşımıza çıkan camel, kiremit rengi, tarçın, bej ve pudra her birimizi falzasıyla tatmin edecek gibi.



Tüm bunların yanı sıra, Beymen Club hepimizi heyecanlandıran yepyeni Club denim koleksiyonu ile sezona yeni bir soluk getiriyor. Club denimden bir jean ve camel paltonuz önerilen kombinler arasında! Kadife ya da pullu cüzdanlar, seyahat cüzdanı ve rugan USB kılıfları da daha önce görmediğimiz ürünlerden. Anlayacağınız sonbahar sezonunda Beymen Club’tan kaçış yok!


Beymen Club erkeğine döndüğümüzde ise rahatına düşkün, sportif, dinamik, modern ve tarz sahibi erkeklerle karşılaşıyoruz. Bordo, camel ve haki renkler açık mavi ve pudra ile tamamlanıyor ve kusursuz bir bütünlük oluşuyor.Ceketlerin ön planda olduğu koleksiyonda militer hava hakim ve bu görüntü dev yün atkılar ve hırkalarla süsleniyor. Fit kesimlerle tanımlanan Beymen Club erkeğine ayrıca bu sezonda küçük yakalı eskose gömlekle lacivert bomber ceket ve denim koleksiyonunda bir jean veya cift taraflı ekoseli gömleklerle haki rengi beş cepli pantolonlar ile postacı çantasını birlikte kullanmaları öneriliyor. Süet botlar, seyahat çantaları ve postallar ise tüm bu silüeti süsleyen, tamamlayıcı unsurlar. Hem sportif hem de şık gözükmek istiyorsanız kaliteden ödün vermeden Beymen Club’ın yolunu tutun derim!



0 yorum: