topbella

13 Aralık 2010 Pazartesi

Sponsor Firmamız Yuva Mayayı Ayrıntılı Tanıyalım.. =))





 1987 yılında kurulan Özmaya Sanayi A.Ş. ilk olarak 12 Temmuz 1988 yılında Ceyhan (Adana) Fabrikası'nda, fırıncılar için yaş maya üretimine başladı. Faaliyetinin başından beri Özmaya, ürettiği ürünün kalitesi, farklılığı, fiziksel ve kimyasal yapısı ve uygun koşullarda muhafazası ile çok iyi tanındı. Özmaya ürünleri, kalitesi ve dinamik dağıtım ağı ile Türkiye'nin tüm şehirlerindeki fırıncılar tarafından çok çabuk kabul gördü. Ocak 1992 yılında Lesaffre Grup'u, Özmaya Sanayi A.Ş.'nin (Ceyhan) %100 hissesine sahip olduktan sonra, Ağustos 1992 yılında da Amasya'da kurulu Safmaya Sanayi A.Ş.'nin %100 hissesini satın aldı. Safmaya da gösterdiği sürekli iyileşme sayesinde hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok hızlı kabul gördü. Her iki fabrika da, ticari ve teknik prosedürler konusunda Lesaffre standartlarına uygun prosesleri anında uygulamaya başladı. 1994 yılında çok büyük yatırımlar gerçekleştirildi. İki fabrikaya da Avrupa ve Türkiye standartlarına uygun arıtma tesisleri kuruldu. Bir maya fabrikasına en iyi şekilde adapte edilmiş bu tesisler, en son teknolojiye sahiptir. 1995 yılında Amasya Fabrikası'nda ekmek katkı maddeleri üretimine, Ceyhan Fabrikası'nda ise ev tipi 42 gr Yuva Yaş Maya üretimine başlandı. 1996 yılında ise Amasya'da ilk kuru maya üretimi gerçekleştirildi. Özmaya ve Safmaya Şirketleri 2000 yılında birleştirilmiş ve birleşmeden sonraki şirketin adı Özmaya Sanayi A.Ş. olmuştur. Şirket Genel Müdürlüğü Ceyhan Fabrikası'nda çalışmaya devam etmektedir.

Fırıncılara nasıl özen ve dikkatle ürünlerini ulaştırıyorsa ev tipi hamur mayası kullanan müşterilerilerine de aynı hassasiyetle hizmet etmektedir. Özmaya bilir ki, ürünleri, evde yapılan her poğaçanın, çöreğin veya böreğin içine işlenen o sevginin bir parçası olacak.
Yuva Maya ev tipi hamur işi ürünleri, dışarda çalışan ve vakti olmayan modern tüketicilerin hamur işi yaparken kolay ve kısa sürede sonuca ulaşmasını sağlarken, geleneksel tüketiciler için de ekonomiklik sağlar.



1853 yılında kurulan Lesaffre, sınaî faaliyetlerini gıda sanayiine yönelerek geliştirmiş, biyoteknoloji ve özellikle de fermantasyon ürünleri alanında uzmanlaşmıştır. Belli başlı faaliyet alanları, ekmek mayaları, maya ekstreleri ve biracılıkta kullanılan malt üretimidir. Lessafre Grup, 7.000’in üzerinde çalışanı, 5 kıtadaki 50 kadar fabrikası ile ürünlerini tüm Dünya'da pazarlamaktadır.

Çevre&Kalite:

Özmaya firması, Amasya ve Ceyhan’da kurulu tesislerindeki faaliyetlerini müşteri odaklılık felsefesi doğrultusunda, müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla, tüketicilerin ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetleri kaliteli, insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde güvenli, yasalara uygun ve çevreye duyarlı olarak gerçekleştirir. Kaliteye bağlılık ve çevre duyarlılığı öncelik verdiği konuların başında gelir.
Özmaya; hammadde aşamasından başlamak üzere üretim, depolama, sevkiyat ve ürünün kullanımına kadar geçen gıda zincirindeki tüm süreçlerde, ürün-hizmet kalitesini ve gıda güvenliğini sağlamak için uluslararası kabul gören ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni uygular. Her iki yönetim sisteminin başlangıç noktası olan Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası’na bağlı olarak, sistemlerin sürekli gelişmeye açık olması için gerekli duyarlılığı hem Kalite ve Gıda Güvenliği, hem de çevreye saygı açısından gösterir. Özmaya üretim aşamasından ürünün kullanımına kadar ki tüm süreçlerde ürün ve servis kalitesini garanti eder. Bu kalite politikasına bağlı olarak yarının ekolojik sorunlarına çözüm bulmak adına gönüllü bir çevre politikası yürütür.

İletişim :


Sponsor Firmamızın Sanal Shop Mağazası:



Glütensiz Ürünlerimiz..


Sponsor Firmamızın Facebook Adresi:





0 yorum: