topbella

8 Aralık 2010 Çarşamba

2010 Kış Sezonu İçin Göz Alıcı Renkler


C.P Company, Dupond teknloljisinin nimetlerinden faydalanarak sadece erkekler için giysi üreten çok ünlü bir moda markasıdır. Üzerinde ticari marka baskısı bulunan şapkaları sadece Avrupa’da değil, tüm dünya genelinde ilgi görmektedir. Bu nedenle de onları bulmak oldukça zor olabilir. Kış sezonunda başınız üşümesin istiyorsanız acele edin derim ben.


C.P aslında koyu renkleri toprak tonlarıyla karıştırmayı sever; ancak bu sezon karşımıza bambaşka bir şekilde çıkmayı tercih etmiş. Milan’daki defilenin fotograflarını incelediğinizde, bu sezon için renklerle ne kadar haşır neşir olduklarını görmemeniz mümkün değil.
Ticari markalarının amblemini basarak ürettikleri ceketlerde yine en yüksek kaliteyi hedeflemişler. Tek fark 2010 Kış sezonu için oldukça göz alıcı renkler seçmiş olmalarıdır. Bu arada pantolonlarda da çarpıcı renkler seçmişler ve bu konuda benim takdirimi kazandılar doğrusu. C.P cesaretinden dolayı bir alkışı hak etti bence, sizce de öyle değil mi?
Masmaviler, yemyeşiller, kıpkırmızılar, sapsarılar daha şimdiden moda dünyasında hakimiyetlerini ilan ettiler. Daha Önce aslında gri ve tonlarını tercih ettiğimi belirtmeme rağmen yine de biraz renkten zarar gelmez diyorum. Sonuçta hepimizin hayatında renkli anlara yer vardır, öyle değil mi? Hatta bu renkler bazen bazılarımızın kişiliğini yansıtmada koyu renklere oranla daha başarılı olabilirler. Zaten aslında moda dediğimiz kavram, bizim iç dünyamızı yansıtan bir kavram değil midir ki? Benim iç dünyam kırmızıdan yana. Peki ya sizin renginiz ne?

0 yorum: