topbella

4 Şubat 2012 Cumartesi

Philips Akıllı Ütü Deneyimi !

Şahane bir tanıtımla karşınızdayım yine.. Yeliz Hanım Philips Akıllı Ütü deneyimlerini  bizimle paylaştı..Yeliz Hanım ' a bu paylaşımı için şükranlarımızı yolluyorum..(:



Optimal Temp teknolojisine sahip dünyanın ilk ve tek buhar kazanlı ütüsü Philips Akıllı Ütü ütü yapmayı bir zevk haline getiriyor.

Çünkü Philips Akıllı Ütü, kendi ısı ayarını kendisi yapıyor ve tüm kumaşlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde ütülüyor. Philips Akıllı Ütü’nün bu teknolojisi sayesinde ütümüzün tabanı her zaman en uygun sıcaklıkta kalıyor.
Ve  ısı ayarı yapmamıza gerek kalmıyor. Ayrıca ütümüzü 5 dakikaya kadar giysilerimiz üzerinde bırakabiliyoruz. Akıllı Ütü’nün kumaşlarınıza hiçbir zarar vermediğini göreceksiniz!

Philips Akıllı Ütü’nün bir diğer özelliği ise normal buharlı ütülere göre çok daha hızlı olması.Buhar  siz ütü masasına kıyafetlerinizi yerleştirirken hazır durumda. Yüksek basınçlı sistemi ile buharı kumaşın en derinlerine kadar ulaştırır ve tüm kırışıklıkların tek seferde düzelmesini sağlar.Açılmayan keten kumaşlar kotlar hemencecik ütülenir.

Videolu Anlatım : 



Merak ettiğiniz sorularınız için : https://twitter.com/yelissm adlı twitter hesabımdan bana yazabilirsiniz.Güvenilir , kaliteli ve makul bu ürünü mutlaka deneyin.Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler..(:


0 yorum: